Ментална аритметика - безплатен пробен урок

LinguaMundi има огромното удоволствие да бъде домакин на безплатен пробен урок "Ментална аритметика". Както винаги сме отворени към новостите, особено тези, които виждаме ползи и бъдеще в тях. 


Урокът ще се проведе на 24 февруари 2018 година от 12:30ч. до 13:30ч. в учебната база на LinguaMundi и е подходящ за деца между 6 и 16 г. 


Менталната аритметика е Вашата стъпка в бъдещето. Какви професии ще са най-търсените занапред? Какви умения трябва да развиваме при децата днес, за да бъдат успешни утре? И как да им дадем най-добрия старт в живота?


Времената се менят все по-бързо. Цифровата ера вече е заменена с друга – с информационната. Ако преди 5 години обемът на информацията се удвояваше на всеки две години, сега това се случва на всеки 72 часа! За днешните деца лесната и удобна работа с информацията е ключът към техния успех в бъдещето. 


Какво лежи в основата? Разбира се, това е скоростта на възприятието, ориентацията в цифровия поток и предаването на информация. Това е необходимата база, която всеки малчуган трябва да натрупа още по време на детството. Ментална аритметика позволява на децата да развият качества, необходими за успешното бъдеще.


Ние ще ви покажем как само за час вашето дете може не само да се забавлява, но и да израства пред очите ви. Може би имате вкъщи бъдещ гений?


Тъй като местата са ограничени, моля да се запишете за БЕЗПЛАТЕН УРОК в AMAKids Пловдив на телефон 0893 872 851. 


Повече за менталната аритметика и нашата уникална онлайн платформа може да прочетете на нашия сайт www.amakids.bg


Очакваме ви! Местата са ограничени!


Запишете се предварително!