Състезание по английски език за ученици 2-6 клас, 2018

LinguaMundi Пловдив организира състезание по английски със следните

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

 1. Състезанието ще се проведе на 01.05.2018 в учебната база на Езиков център LinguaMundi, гр. Пловдив на адрес ул. Княз Александър I, 31 и е напълно безплатно за участниците.
 2. Право на участие в състезанието имат всички ученици между 2 и 6 клас от Пловдивските училища и надлежно регистрирани за участие в състезанието.
 3. Заявление за участие в състезанието може да бъде направено до 28.04.2018 от формата за контакт през сайта на LinguaMundi. За регистрация е необходимо в заявлението да бъдат изпратени следните данни:
 • Име на ученика | Клас | Училище
 • Име на родител | Tелефон | e-mail
 1. Общият брой на участниците в състезанието за всяка категория (клас) е ограничен и LinguaMundi може да прекрати записванията при запълване на капацитета.
 2. Потвърждение за участие в състезанието ще бъде изпратено до 24 часа след регистрацията с подробности за състезанието както и с регистрационен номер на участника.
 3. Участниците се разпределят в 5 категории според класа, в който учат в училище. Часът за започване на състезанието за различните категории е различен и е както следва:
 • Категория 2-ри клас;
 • Категория 3-ти клас;
 • Категория 4-ти клас;
 • Категория 5-ти клас;
 • Категория 6-ти клас;

Часовете на провеждане за всяка категория ще бъдат потвърдени с имейл.

 1. В деня на състезанието участниците трябва да бъдат в офиса на LinguaMundi Пловдив 15 минути преди започване на състезанието. След обявения начален час на състезанието, до състезанието няма да бъдат допускани закъснели участници.
 2. Участниците трябва да носят със себе си химикал, молив и гумичка.
 3. Времето за попълване на тестовете е в зависимост от възрастта на участниците и може да варира между 30 минути и 60 минути.
 4. Списъци с резултатите ще бъдат обявени до 10.05.2018 г. на сайта на училището. Победителите ще бъдат обявени по номер и име, докато останалите участници от всички категории ще бъдат обявени само по регистрационен номер на участника.
 5. Участниците с най-добър резултат във всяка категория (клас) ще получат награди от Езиков център LinguaMundi. За получаване на наградите LinguaMundi може да изиска уверение от училище, за да потвърди, че участникът се е състезавал в правилната категория.
 6. В случай на равни резултати измежду първите класирани, LinguaMundi ще осигури награди за всички победители.
 7. Всеки участник ще получи сертификат за участие.
 8. С регистрацията за състезанието, родителите на участниците се съгласяват, че LinguaMundi може да прави снимки на участниците преди, по време на протичане или след състезанието и да използва снимките с цел популяризиране на инициативата.
 9. С регистрацията за състезанието, родителите на участниците се съгласяват, че LinguaMundi може да им изпраща търговски съобщения.
 10. С регистрацията за състезанието, родителите на участниците се съгласяват с настоящите УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ.

LinguaMundi пожелава успех на всички участници!

Състезание по английски език