Състезание по английски език за ученици 2-6 клас, 2019

За 3-та поредна година LinguaMundi Пловдив организира състезание по английски език за ученици 2-6 клас. Състезанието има следните

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

 1. Състезанието ще се проведе на 01.05.2019 в учебната база на Езиков център LinguaMundi, гр. Пловдив на адрес ул. Княз Александър I, 31 и е напълно безплатно за всички участници.
 2. Право на участие в състезанието имат всички ученици между 2 и 6 клас от Пловдивските училища, които са надлежно регистрирани за участие.
 3. Заявление за участие в състезанието може да бъде направено до 24.04.2019 от формата за контакт през сайта на LinguaMundi. За регистрация е необходимо в заявлението да бъдат изпратени следните данни:
 • Име на ученика | Клас | Училище
 • Име на родител | Tелефон | e-mail
 1. Общият брой на участниците в състезанието за всяка категория (клас) е ограничен и LinguaMundi може да прекрати записванията при запълване на капацитета.
 2. Потвърждение за участие в състезанието ще бъде изпратено до 24 часа след регистрацията с подробности за състезанието, както и с регистрационен номер на участника.
 3. Участниците се разпределят в 5 категории според класа, в който учат в училище и са както следва:
 • Категория 2-ри клас;
 • Категория 3-ти клас;
 • Категория 4-ти клас;
 • Категория 5-ти клас;
 • Категория 6-ти клас;

Часовете на провеждане на състезанието са различни и ще бъдат потвърдени с имейл от офиса на училището.

 1. В деня на състезанието участниците трябва да бъдат в офиса на LinguaMundi Пловдив 15 минути преди преди обявения за започване час. Закъснели участници няма да бъдат допускани.
 2. Участниците трябва да носят със себе си химикал, молив и гумичка.
 3. Времетраенето на състезанието е един астрономически час.
 4. Списъци с резултатите ще бъдат обявени до 10.05.2019 г. на сайта на училището. Победителите ще бъдат обявени по номер и име, докато останалите участници от всички категории ще бъдат обявени само по регистрационен номер на участника.
 5. Участниците с най-добър резултат във всяка категория (клас) ще получат награди от Езиков център LinguaMundi. За получаване на наградите LinguaMundi може да изиска уверение от училище, за да потвърди, че участникът се е състезавал в правилната категория.
 6. В случай на равни резултати измежду първите класирани, LinguaMundi ще осигури награди за всички победители.
 7. Всеки участник ще получи сертификат за участие.
 8. С регистрацията за състезанието, родителите на участниците се съгласяват, че LinguaMundi може да прави снимки на участниците преди, по време на протичане или след състезанието и да използва снимките с цел популяризиране на инициативата.
 9. С регистрацията за състезанието, родителите на участниците се съгласяват, че LinguaMundi може да им изпраща търговски съобщения.
 10. С регистрацията за състезанието, родителите на участниците се съгласяват с настоящите УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ.

LinguaMundi пожелава успех на всички участници!

Състезание по английски език 2019