Английски в твоето училище

За учебната 2019/2020 година Езиков Център Лингва Мунди организира обучение по английски език в избрани държавни училища в гр. Пловдив. Обучението обхваща ученици от 1-ви до 7-ми клас. Програмата за провеждане на занятията във всяко училище можете да видите като последвате линка на съответното училище от списъка:

ОУ Екзарх Антим I – Център

СУ Черноризец Храбър – кв. Тракия

ОУ Димитър Талев – кв. Южен (Кючук Париж)

ОУ Ст. Михайловски - кв. Южен (Кючук Париж)

*Графикът може да претърпи промяна при излизане на официалната програма за учебната година на учениците.

*Местата в курсовете са ограничени и LinguaMundi си запазва правото да преустанови записването, след като капацитетът за определена възрастова група се запълни. 

Курсове за ученици в училище

Такса за обучение

Семестриалната такса за обучение е:

  • 300 лв/срок

Второ дете от семейство ползва допълнителна отстъпка от 40 лв.

Учебна програма

Учебна система по английски за ученициAcademy Stars на британското издателство Macmillan обхваща материала от училище и посреща нуждите на амбициозните ученици, като значително разширява и подобрява езиковите им умения. Системата е богата на лексикално и граматическо ниво, а гъвкавата й структура помага за по-лесното и динамично усвояване на практически комуникативни умения. Примерни уроци от всяко ниво можете да разгледате като посетите сайта на издателството. 

Защо да запишете детето си?
  • Родителите нямат ангажимент да водят децата на уроци, обучението се провежда в училище в удобно време, след учебните часове;
  • Предоставяме на родителите постоянна обратна информация за прогреса на детето посредством електронен дневник – MiLingua;
  • Квалифицирани преподаватели с опит при работа с деца;
  • Учебните програми на Лингва Мунди следват плътно международните езикови стандарти;
  • Доброто владеенето на английски език е задължително за добра реализация.
Повече информация и записване

За информация и предварително записване можете да се свържете с офиса на школата на следните телефони: 032/62 22 33; 0899 833 828 или през контактната форма от сайта ни.

Обучение по английски в държавни училища