Стани лицето на LinguaMundi

Стани лицето на LinguaMundi и получи ваучери за 2 билета за филм по избор в КИНО АРЕНА ПЛОВДИВ. Лесно е като 1, 2, 3:

1. Носи Лингва Мунди бадж на профилната си снимка във Фейсбук за 1 месец (от 15.09 до 15.10).

2. Остави оценка + текстово ривю във Фейсбук или Google за школата.

3. Сподели 3 актуални поста на LinguaMundi Language Center, касаещи курсовете 8-12 клас със своите приятели.

За да участваш ни изпрати актуална снимка и линк към Фейсбук страницата си. Нашите дизайнери ще интегрират бадж на снимката и ще ти я върнем обратно по имейл.

  

Пълни условия на промоцията

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В ПРОМОЦИЯТА

1. В промоцията могат да участват единствено настоящи или бивши ученици на LinguaMundi без значение от езика и нивото, в което са се обучавали, които:

  1. Към момента на промоцията са ученици 8-12 клас или са завършили през 2019 г.
  2. Имат актуална Фейсбук страница. Страницата трябва да е с история, а не създадена специално за участие в промоцията.

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

2. Промоцията е активна от 15.09 до 15.10

3. За времето на промоцията (15.09-15.10) участниците трябва да поддържат активна профилна снимка с интегриран от дизайнерите на LinguaMundi рекламен бадж или рекламна лента.

3.1. За времето на промоцията участниците трябва да споделят в своя профил 3 актуални поста от официалната страница на LinguaMundi Language Center, касаещи курсовете за ученици 8-12 клас.

3.2. За времето на промоцията участниците трябва да оставят оценка + текстово ривю за школата във Фейсбук или Google страниците на LinguaMundi.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ

4. Всеки участник в промоцията, който отговаря на критериите за участие и е изпълнил условията в механизма на промоцията ще получи ваучери за 2 билета за филм по избор в КИНО АРЕНА ПЛОВДИВ.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ

5. Изпратете ни ваша снимка, която искате да бъде профилна снимка на вашата страница за периода на промоцията не по-късно от 12.09.2019. Снимките ни изпращайте на plovdiv@linguamundi.org. Изпратете ни и линк към Фейсбук страницата си.

6. Дизайнерите ни ще подготвят снимката с бадж или рекламна лента и ние ще Ви я върнем на вашата поща.

7. Следвайте механизма на промоцията.

8. Получаването на наградите за всички участници ще е от 17.10.2019, след като LinguaMundi провери дали са спазили механизма на промоцията.

9. LinguaMundi може да откаже участие на кандидат, ако прецени, че съдържанието на личния Фейсбук профил на кандидата, не отговаря на естеството на дейността на школата, има нецензурни публикации, публикации свързани с ползване на забранени субстанции, алкохол, публикации на расистка основа и всякаква дискриминация и др.

(Промоцията е ограничена в броя на участниците. Лингва Мунди може да не приема нови участници след достигане на максималния капацитет.)